HTML

Utolsó kommentek

  • dina:(: @Alexxander: Szia semmi gond... de tényleg. Mint írtam nem nem baj ha nem olvassa senki elég ha é... (2011.02.16. 23:24) Menekülő foglyok
  • Alexxander: Szia Dina! bocs, hogy nem válaszoltam az előzőre. de őszintén szólva nem sok mondanivalóm van már ... (2011.02.09. 17:58) Menekülő foglyok
  • dina:(: "Istenem! Miért nincs két életem"... tartja a dal.. hát nekem elég lenne egy is egy élhető élet...... (2011.02.09. 00:52) Menekülő foglyok
  • Utolsó 20

Dalszövegek

Make you really free

" a változás képtelensége sok szempontból felszabadító: megszabadít többek között attól a sürgetéstől is, hogy változzunk és változtassunk. Az, hogy elfogadjuk, képtelenek vagyunk a változásra, egyfajta vigaszt is jelenthet: senki sem kivétel, mindenkinek az a sorsa, hogy az legyen, aki. Olyan ez, akár egy ítélet, de magába foglalja a kegyelem lehetőségét is." - Todd Solondz

Amiről beszéltünk...

  • dina:(: @Alexxander: Szia semmi gond... de tényleg. Min... (2011.02.16. 23:24) Menekülő foglyok
  • dina:(: @Alexxander: Hát akkor ennyi, nincs kiút... ninc... (2010.07.29. 00:23) Néma kiáltás
  • nbt (törölt): Ez nagyon szép. Nem tudok mit hozzátenni, tökél... (2009.02.28. 16:24) Most

2008.02.28. 23:57 Alexxander

Aki keres ...

Mindenki keres valamit - hányszor hallani ezt a mondatot, ezt a bölcsességet. De mennyivel másabb ha ezt te magad érzed. Ha ez az érzés éget napról napra, éjszakáról éjszakára.

Én is keresek valamit. Valamit folyamatosan. De, hogy őszinte legyek nem tudom mit. Minden olyan homályos lett. Megszűnt a cél, s nem tudom mit akarok, csak akrok. Valamit.

Egy éve még azt hittem megtaláltam. Hihetetlen boldog voltam, olyan (...)
De a rózsaszín ködtől nem láttam, nem láttam, hogy ez csak egy délibáb, illúzió, nem más. Annyira akartam, hogy megtaláljam azt, hogy találjak valamit (valakit). Bárki aki szembejött velem annak a bizonyos valaminek tűnt. De végül persze széjjel foszlott ez az egész illúzió, úgy ahogy van, mint füst az égen.

Az irtózatos csalódás pedig örökre beivódott, mélyen. Reményt vesztve a keresés teljesen értelmetlennek tűnik. De ezt nem lehet egyszerűen feladni, nem nem és nem. Pedig néha annyira szeretném. De valami belülről éget, és nem hagyja, hogy a födldön maradjak. Ez a hang újra és újra a KERESÉSRE buzdít. De én nem tudom mit csináljak. Azt se tudom, hogy egyáltalán meg akarom-e még találni. Sőt NEM tudom, mit is keresek valójában. Van-e egyáltalán mit megtalálni? S ha van, akkor képes vagyok-e arra rátalálni?

Lehet, hogy ismét "árnyékra vetődök", és azt nem igazán tudnám elviselni. De az is előfordulhat, hogy észrevételnül elsétálok mellette.... és akkor ismét kudarcot vallok.

Talán az lenne a legbölcsebb, ha nem keresném ennyire ... csak ne lenne akkor ez a hang :(

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://darksilence.blog.hu/api/trackback/id/tr74358847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Edit 2008.02.29. 10:40:07

Ez jó! Szerintem nem mindig kell keresni, csak hagyni kell, hogy magától rádtaláljon! Kívánom neked, hogy így legyen. Egy kicsit örülök, ha szabad nekem olyat, hogy nem csüggedsz annyira, pedig nem is ismerlek!

Alexxander · http://darksilence.blog.hu 2008.02.29. 17:56:42

Köszönöm a kedvességed! Bár ha őszinte akarok lenni, a "csüggedtségem" semmit sem kopott...inkább csak hozzászoktam. Lassan megtanulok vele élni.

"csak hagyni kell, hogy magától rádtaláljon!"
hát igen...talán tényleg így kellene. Csak várni oly nehéz, főleg ha körlütted száguld a világ :(

Dorothea 2008.02.29. 21:36:44

Szia!

Nem szeretek kommenteket írni, de amikor a te írásaidat olvasom, amelyek a te érzéseidről szólnak, mindig elkap egy érzés, hogy leüljek és írjak pár szót Neked.

Szerintem hallgass arra a hangra. Egy csalódás miatt nem szabad feladni a keresést. Mindenki képes megtalálni. Csak szánd el magad. NE add fel!Persze nem tudhatom, hogy milyen okok húzódnak meg az érzéseid mögött, hisz sajnos nem ismerlek, de a reményt, hogy megtalálod, nem szabad feladni. Az a könyebbik út, ami nem biztos, hogy vezet bárhova is.
Remélem sikerül helyesen döntened!
Dorothea
süti beállítások módosítása